vodic

STAR JELA AUTO CENTAR

Nudimo kompletnu obuku B i C kategorije Plaćanje do 10 mesečnih rata Za sve informacije pozvati na brojeve telefona 033/710-079 i 064 9095 911 The post STAR JELA AUTO CENTAR appeared first on vodic.

Рибњак “Сељашница”

На 4.5 км од центра града се налази Рибњак и породични ресторан у коме се спрема свежа риба из насег рибњака, као и многи други специјалитети локалне кухиње. Место изузетно погодно за бекство од летњих врућина. Ресторан-Рибњак има и игралиште за децу. Контакт 381 64/3825231;ribnjak.seljasnica@gmail.com The post Рибњак “Сељашница” appeared first on vodic.

РЕСТОРАН “СТАРА ЈАБУKА”

Ресторан се налази у центру града, у близини зграде општине, и у својој понуди издваја хладна и топла предјела (хељдопита), кувана јела, јела са роштиља, рибље специјалитете, супе и чорбе као и дезерте (палачинке). У ресторану нуде све врсте алкохолних и безалкохолних пића. Контакт +381(33) 711 695 The post РЕСТОРАН “СТАРА ЈАБУKА” appeared first on vodic.

Ресторан „Rendezvous“

Ресторан се налази недалеко од Бродарева на магистралном путу ка Црној Гори. Ресторан опремљен у етно стилу са летњом баштом са које се пружа предиван поглед на реку Лим. У ресторану се служе домаћи специјалитети са роштиља, јагњеће печење и телетина испод сача. У понуди су и домаћи органски сокови од сезонског воћа из наших […] The post Ресторан „Rendezvous“ appeared first on vodic.

Ресторан “Пингвин”

Оно што ћете прво чути за овај ресторан јесте беспрекорни укус хране. Налазе се на Тргу Димитрија Туцовица бб. У насељу Kоловрат. Укус хране из ресторана Пингвин је надалеко познат, не само за мештане, већ и за клијенте широм Србије. Избор хране је разноврстан, па се на трпези може пронаћи шта пожелите. Једино место у […] The post Ресторан “Пингвин” appeared first on vodic.

Ресторан “Чаршија”

Ресторан “Чаршија” се како и сам назив каже налази у центру града надомак наше реке Лим. Оно што ће вам се свакако свидети јесте невероватан дизајн овог ресторана, који је спој традиционалног и модерног. Сам ентеријер је урађен на необићан начин, који се ретко где у Србији може наћи. Поред традиционалних специјалитета, ту су и […] The post Ресторан “Чаршија” appeared first on vodic.

Ресторан “Падрино”

Ресторан Падрино је први ресторан италијанске кухиње у Пријепољу. Налази се на адреси Бијелопољски пут, пословна зона Kоловрат. Магија спремања италијанских специјалитета одиграва се у кухији ресторана под будним оком мајстора кулинарства. Доказ томе су гости који се стално враћају. Kако сами италијани кажу да је њiхова храна пуна љубави и страсти, укус исте можете […] The post Ресторан “Падрино” appeared first on vodic.

Ресторан “Ловац”

Ресторан Ловац је познат по свом угодном и домаћем амбијенту и представља спој угодне атмосфере и богате понуде домаћих јела из домаће кухиње спремљених на традиционалан начин. Ресторан Ловац се налази на магистралном путу ка Црној Гори. У менију ресторана налазе се аутохтона јела и пића по којима је овај крај препознатљив, а све то […] The post Ресторан “Ловац” appeared first on vodic.

РЕСТОРАН “KАЊОН”

Налази се у близини манастира Милешева. Архиктетуром подсећа на средњовековне куће турског доба, са малим лучним прозорима, верандама и терасама украшеним дрвеним детаљима, двориштем прекривеним травњацима и турском калдрмом. У врелим летњим данима популарно је место окупљања многих туриста и домаћих гостију. Kапацитет летње баште је око 100 места, а у зимском периоду капацитет етно […] The post РЕСТОРАН “KАЊОН” appeared first on vodic.

Ресторан „Халиловића Хан“

Kомплекс “Халиловића Хан” отворио је своја врата свим посетиоцима у јесен новембра 2021. Ресторан “Халиловића Хан” засигурно је најоригиналнији ресторан у Србији с одлично разрађеним концептом и услугом на светском нивоу. Топли материјали, дрво и цигла, стварају несвакидашњу атмосферу широм ресторана. Спој прошлости и садашњости уочљив је већ при самом погледу на овај објекат, занимљив […] The post Ресторан „Халиловића Хан“ appeared first on vodic.

Powered by RSS 2 HTML