Rijksoverheid, Provincie en Parkstad Limburg sluiten deal van € 80 miljoen

Parkstad Limburg is de enige regio in Nederland, aan wie door het Rijk het maximaal Het bericht Rijksoverheid, Provincie en Parkstad Limburg sluiten deal van € 80 miljoen verscheen eerst op Heerlen.

Feest, workshop of gewoon een hapje eten? Kom naar Brasserie Jolo’s

Jolo’s in Landgraaf is de ideale locatie voor elk moment. Vier er een verjaardag of Het bericht Feest, workshop of gewoon een hapje eten? Kom naar Brasserie Jolo’s verscheen eerst op Heerlen.

Buurtkunstwerk ReCycle in De Kweekvijver aan de St.Franciscusweg

Paul Höppener en John Smits kunnen niet wachten met het samenstellen van de ‘bol van Het bericht Buurtkunstwerk ReCycle in De Kweekvijver aan de St.Franciscusweg verscheen eerst op Heerlen.

ParkCity Live overweegt extra festivaldagen in 2020

ParkCity Live directeur Hans Paul Nieskens overweegt voor 2020 óf een extra weekend, óf een Het bericht ParkCity Live overweegt extra festivaldagen in 2020 verscheen eerst op Heerlen.

Eerste zitting moordverdachte Thijs H. in augustus

De rechtbank in Maastricht heeft op 16 augustus de eerste zitting van drievoudig moordverdachte Thijs Het bericht Eerste zitting moordverdachte Thijs H. in augustus verscheen eerst op Heerlen.

Bezoek bij een bijenstand tijdens de Open Imkerijdag dit weekeinde

Mensen die meer willen weten van het houden van bijen of de productie van honing Het bericht Bezoek bij een bijenstand tijdens de Open Imkerijdag dit weekeinde verscheen eerst op Heerlen.

Mike Teunissen van start in wielerronde van Heerlen

De organisatie van de RaboRonde Heerlen laat er dit jaar geen gras over groeien en Het bericht Mike Teunissen van start in wielerronde van Heerlen verscheen eerst op Heerlen.

Heerlen komende zaterdag weer strijdtoneel van megawatergevecht

Zaterdag 13 juli 2019 is het Pancratiusplein weer het strijdtoneel van een megawatergevecht. Vanaf editie Het bericht Heerlen komende zaterdag weer strijdtoneel van megawatergevecht verscheen eerst op Heerlen.

Munitie en delen vuurwapen gevonden in vijver Treebeek

Bij de zoekactie vorige week in een vijver bij Treebeek zijn onderdelen van een vuurwapen Het bericht Munitie en delen vuurwapen gevonden in vijver Treebeek verscheen eerst op Heerlen.

Startklassen voor basisonderwijs Parkstad van start

Met ingang van het nieuwe schooljaar beginnen in de regio Parkstad Limburg ‘startklassen’. Een startklas Het bericht Startklassen voor basisonderwijs Parkstad van start verscheen eerst op Heerlen.