Dagplanning van H.V.V. de Winkbülle op dinsdag 25 februari

Zoals bij iedere Heerlense carnavalsvierder bekend mag worden verondersteld is de Groeëte Optóch va Heële Het bericht Dagplanning van H.V.V. de Winkbülle op dinsdag 25 februari verscheen eerst op Heerlen.

Kinderoptocht Heerlen op tijd binnen voor de storm

De kinderoptocht in Heerlen ondervond gistermiddag gelukkig nog geen hinder van de aankomende storm. Gesteund Het bericht Kinderoptocht Heerlen op tijd binnen voor de storm verscheen eerst op Heerlen.

Groeëte Optóch va Heële verplaatst naar dinsdag 25 februari

De Groeëte Optóch va Heële gaat aanstaande zondagmiddag niet door. De carnavalsstoet door de Heerlense Het bericht Groeëte Optóch va Heële verplaatst naar dinsdag 25 februari verscheen eerst op Heerlen.

Geldboete voor Roda JC vanwege vuurwerk tijdens derby tegen MVV

De KNVB heeft Roda JC Kerkrade bestraft voor het afsteken van vuurwerk door supporters. De Het bericht Geldboete voor Roda JC vanwege vuurwerk tijdens derby tegen MVV verscheen eerst op Heerlen.

Vrijdagavond intocht Blauw Sjuut op Pancratiusplein Heerlen

Vanavond, vrijdag 21 februari wordt de Blauw Sjuut traditioneel feestelijk ontvangen in haar thuishaven Heerlen. Het bericht Vrijdagavond intocht Blauw Sjuut op Pancratiusplein Heerlen verscheen eerst op Heerlen.

Carnavalsoptochten mogelijk bedreigd door harde wind

Carnavalsoptochten krijgen in het weekeinde mogelijk te maken met de harde wind. De optocht van Het bericht Carnavalsoptochten mogelijk bedreigd door harde wind verscheen eerst op Heerlen.

Carnavalsmenu bij brasserie De Twee Gezusters

Wilt u tijdens de 5 carnavalsdagen in Heerlen even een stevig bodempje leggen? In een Het bericht Carnavalsmenu bij brasserie De Twee Gezusters verscheen eerst op Heerlen.

Fors minder nieuwe woningen in Schinkelkwadrant-Zuid

Dinsdag 18 februari heeft het college van B&W van Heerlen besloten het bestemmingsplan ‘Schinkelkwadrant-Zuid 2019’ Het bericht Fors minder nieuwe woningen in Schinkelkwadrant-Zuid verscheen eerst op Heerlen.

Ryan Vlasveld voor de achtste keer op rij Limburgs kampioen

Ryan Vlasveld uit Heerlen en lid van Judo Vereniging Terwinselen heeft afgelopen weekend tijdens de Het bericht Ryan Vlasveld voor de achtste keer op rij Limburgs kampioen verscheen eerst op Heerlen.

Provincie maakt geld vrij voor fietsroute Heuvelland – Parkstad

Op vrijdag 14 februari heeft Provincie Limburg een subsidiebedrag van 2,36 miljoen euro voor het Het bericht Provincie maakt geld vrij voor fietsroute Heuvelland – Parkstad verscheen eerst op Heerlen.