Aambos in Heerlen decor voor nieuw familiefestival Daddy Cool

Het Aambos in Heerlen vormt in het weekend van Vaderdag het decor voor een nieuw Het bericht Aambos in Heerlen decor voor nieuw familiefestival Daddy Cool verscheen eerst op Heerlen.

Roda JC Kerkrade en TOP Oss delen de punten: 1 – 1

Roda JC heeft één punt over gehouden aan het duel tegen Top Oss. De doelpunten Het bericht Roda JC Kerkrade en TOP Oss delen de punten: 1 – 1 verscheen eerst op Heerlen.

Vervolgt Groene Ster Paaszaterdag de eindspurt in de Hoofdklasse B?

Het is ongemeen spannend in de Hoofdklasse B. Maar liefst 5 clubs zijn nog in Het bericht Vervolgt Groene Ster Paaszaterdag de eindspurt in de Hoofdklasse B? verscheen eerst op Heerlen.

Comedy-duo Deng Boy met nieuwe voorstelling in Cultuurhuis Heerlen

Dit seizoen was comedy-duo Deng Boy met hun nieuwe cabaretvoorstelling ‘We Gaan Gaan Gaan’ in Het bericht Comedy-duo Deng Boy met nieuwe voorstelling in Cultuurhuis Heerlen verscheen eerst op Heerlen.

Gemeente Kerkrade moet beveiligingsbeelden van website halen

De gemeente Kerkrade heeft beveiligingsbeelden online gezet waarop een journalist van De Limburger te zien Het bericht Gemeente Kerkrade moet beveiligingsbeelden van website halen verscheen eerst op Heerlen.

Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn ook in Heerlen

De winkel van Albert Heijn aan de Schandelerboord 25 in Heerlen is weer open. Na Het bericht Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn ook in Heerlen verscheen eerst op Heerlen.

Presentatie nieuwe opnamefaciliteiten van Oefenbunker Landgraaf

Woensdag 24 april presenteert de Oefenbunker zijn nieuwe opnamefaciliteiten, die mogelijk zijn gemaakt dankzij de Het bericht Presentatie nieuwe opnamefaciliteiten van Oefenbunker Landgraaf verscheen eerst op Heerlen.

Productielocatie synthetische drugs aangetroffen in Kerkrade

Op de Van Gronsveldstraat in Kerkrade is woensdagmiddag rond 13.00 uur een productielocatie van synthetische Het bericht Productielocatie synthetische drugs aangetroffen in Kerkrade verscheen eerst op Heerlen.

Aanhoudingen voor gewapende overval op bestelbus in Heerlen

Dinsdagochtend 16 april is een 27-jarige man uit Schiedam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij Het bericht Aanhoudingen voor gewapende overval op bestelbus in Heerlen verscheen eerst op Heerlen.

Themabijeenkomst Zuyderland Heerlen over artrose van heup en knie

Op woensdag 8 mei houdt Zuyderland Medisch Centrum op locatie Heerlen een themabijeenkomst over artrose Het bericht Themabijeenkomst Zuyderland Heerlen over artrose van heup en knie verscheen eerst op Heerlen.