Roda JC Kerkrade verslaat Helmond Sport met 4-0

Roda JC heeft zaterdagavond met 4-0 in eigen huis van Helmond Sport gewonnen. Roland Alberg Het bericht Roda JC Kerkrade verslaat Helmond Sport met 4-0 verscheen eerst op Heerlen.

Themabijeenkomst ‘Stemmen horen’ door Heerlen STAND-BY!

U loopt over straat en hoort iemand uw naam roepen. U kijkt om u heen Het bericht Themabijeenkomst ‘Stemmen horen’ door Heerlen STAND-BY! verscheen eerst op Heerlen.

Snelheidsovertredingen, rijden onder invloed en openstaande boetes

Bij een grote verkeerscontrole vrijdagavond en -nacht op en rond de N300 in Landgraaf en Het bericht Snelheidsovertredingen, rijden onder invloed en openstaande boetes verscheen eerst op Heerlen.

Slokje Òs Gebrook: Hoensbroek heeft nu zijn eerste buiten-watertappunt

Sinds donderdag 10 oktober 2019 staat er op het Gebrookerplein een watertappunt. Wethouder Charles Claessens Het bericht Slokje Òs Gebrook: Hoensbroek heeft nu zijn eerste buiten-watertappunt verscheen eerst op Heerlen.

Zware wapens en harddrugs in woning op Heerlerbaan

Agenten van de politie Heerlen troffen donderdagochtend in een woning op de Heerlerbaan, nabij het Het bericht Zware wapens en harddrugs in woning op Heerlerbaan verscheen eerst op Heerlen.

Help jonge Heerlense HFC-breakdancetalenten te groeien

De HFC crew, een jonge opkomende breakdance-crew uit Heerlen met ontzettend veel potentie, heeft jullie Het bericht Help jonge Heerlense HFC-breakdancetalenten te groeien verscheen eerst op Heerlen.

Te weinig animo voor vacature ‘burgemeester van Heerlen’

De gouverneur, de heer drs. Th.J.F.M. Bovens, heeft in goed overleg met de vertrouwenscommissie uit Het bericht Te weinig animo voor vacature ‘burgemeester van Heerlen’ verscheen eerst op Heerlen.

Veiligheid bouwplaatsen Zuid-Limburg onder de maat

Bij een grote controle van bouwplaatsen in Maastricht, Kerkrade en omgeving heeft de Inspectie SZW Het bericht Veiligheid bouwplaatsen Zuid-Limburg onder de maat verscheen eerst op Heerlen.

Tentoonstellingen geschiedenis Glaspaleis én 75 jaar kunst verzamelen

SCHUNCK opent op 12 oktober nieuwe tentoonstellingen rondom de geschiedenis van het gebouw én 75 Het bericht Tentoonstellingen geschiedenis Glaspaleis én 75 jaar kunst verzamelen verscheen eerst op Heerlen.

Vanaf vrijdag weer 6 dagen najaarskermis in Heerlen-centrum

Vanaf vrijdag 11 tot en met woensdag 16 oktober kunnen liefhebbers van suikerspinnen, oliebollen, draaimolens Het bericht Vanaf vrijdag weer 6 dagen najaarskermis in Heerlen-centrum verscheen eerst op Heerlen.