Perkyn uit Hilversum wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

HILVERSUM – Een grote verrassing voor Perkyn uit Hilversum. Hij heeft in de trekking van de Het bericht Perkyn uit Hilversum wint 10.000 euro in BankGiro Loterij verscheen eerst op…

Kom de lente vieren in het Goois Natuurreservaat!

BLARICUM – Op tweede paasdag, maandag 22 april, viert het Goois Natuurreservaat in de Schaapskooi op Het bericht Kom de lente vieren in het Goois Natuurreservaat! verscheen eerst op Gooisch.

Het Zoemt in Laren; Gratis insectenhotels op 19 april

LAREN – Op 19 april om 15.00 uur deelt wethouder Ton Stam, samen met vertegenwoordigers van Het bericht Het Zoemt in Laren; Gratis insectenhotels op 19 april verscheen eerst op…

Gemeente Huizen ontvangt Wecycle Gouden Bakkie Award

HUIZEN – De gemeente Huizen ontvangt als eerste gemeente in Nederland een Wecycle Gouden Bakkie Award Het bericht Gemeente Huizen ontvangt Wecycle Gouden Bakkie Award verscheen eerst op Gooisch.

11e BEL-veteranendag

BLARICUM – Maandag 6 mei organiseert de gemeente Blaricum, mede namens de gemeenten Eemnes en Laren, Het bericht 11e BEL-veteranendag verscheen eerst op Gooisch.

Gooise Meren houdt de lijn vrij!

GOOISE MEREN – Kent u die geribbelde tegels op de grond, die lijnen vormen op straat Het bericht Gooise Meren houdt de lijn vrij! verscheen eerst op Gooisch.

Getuigenoproep na mishandeling 16-jarig meisje

HUIZEN – Op vrijdag 5 april is rond 09.20 uur een 16-jarig meisje mishandeld door Het bericht Getuigenoproep na mishandeling 16-jarig meisje verscheen eerst op Gooisch.

Media Suite maakt ‘Big Erfgoed Data’ toegankelijk voor onderzoek

HILVERSUM – Het infrastructuurproject CLARIAH en Beeld en Geluid lanceren de Media Suite, een online omgeving Het bericht Media Suite maakt ‘Big Erfgoed Data’ toegankelijk voor onderzoek verscheen eerst op…

Speeltuin Het Erfgooierskwartier wint Rookvrij Challenge

HILVERSUM – Speeltuinvereniging Het Erfgooierskwartier heeft de hoofdprijs van de Rookvrij Challenge gewonnen. Door het meeste Het bericht Speeltuin Het Erfgooierskwartier wint Rookvrij Challenge verscheen eerst op Gooisch.

Paasconcert van de Sint Jans Schola in de Sint-Jansbasiliek

LAREN – De Sint Jans Schola geeft ook dit jaar weer haar traditionele Paasconcert op Het bericht Paasconcert van de Sint Jans Schola in de Sint-Jansbasiliek verscheen eerst op Gooisch.