Mediastudenten Nova College winnen Haarlemse Oscar

Vier studenten Media van het Nova College in Haarlem hebben donderdag uit handen van de Het bericht Mediastudenten Nova College winnen Haarlemse Oscar verscheen eerst op Beverwijk.

Ruim tien procent meer verkeersdoden in 2018; vooral veel ouderen slachtoffer

Aantal verkeersdoden in Noord-Holland gestegen van 81 in 2017 naar 90 in 2018; ruim de Het bericht Ruim tien procent meer verkeersdoden in 2018; vooral veel ouderen slachtoffer verscheen eerst…

Bevrijdingspop Herdenkingsconcert met Van Dik Hout

Op 4 mei, kort na de 2 minuten stilte, vindt op het hoofdpodium van Bevrijdingspop Het bericht Bevrijdingspop Herdenkingsconcert met Van Dik Hout verscheen eerst op Beverwijk.

Beverwijk kiest Esther van Aalderen als nieuwe Stadsfotograaf

Ester van Aalderen is vanavond, donderdagavond 18 april, gekozen tot de nieuwe Stadsfotograaf van Beverwijk; Het bericht Beverwijk kiest Esther van Aalderen als nieuwe Stadsfotograaf verscheen eerst op Beverwijk.

Vernieuwde bloemenwaaier Beeckestijn officieel geopend

Woensdag 17 april heeft Natuurmonumenten de herstelde bloemenwaaier op Buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid officieel geopend. Het bericht Vernieuwde bloemenwaaier Beeckestijn officieel geopend verscheen eerst op Beverwijk.

Finale Rob Acda Award bereikt hoogtepunt in Patronaat

Vrijdag 19 april vindt de finale plaats van de Rob Acda Award in de grote Het bericht Finale Rob Acda Award bereikt hoogtepunt in Patronaat verscheen eerst op Beverwijk.

Geboortes I Huwelijken I Overleden

Iedere week publiceert BeverwijkNieuws de geboortes, overlijdens, huwelijken en geregistreerde partnerschappen binnen de gemeente Beverwijk. Het bericht Geboortes I Huwelijken I Overleden verscheen eerst op Beverwijk.

Container Terminal Beverwijk (CTB) overgenomen door Ter Haak Group

Richard ter Haak bundelde krachten met zijn zoon Michael ter Haak van het internationale container Het bericht Container Terminal Beverwijk (CTB) overgenomen door Ter Haak Group verscheen eerst op Beverwijk.

Bedrijven regio’s IJmond en Zuid-Kennemerland zoeken samenwerking in energietransitie

Woensdagmiddag 17 april kwamen, op uitnodiging van Omgevingsdienst IJmond en stichting Huizenaanpak, vertegenwoordigers uit de Het bericht Bedrijven regio’s IJmond en Zuid-Kennemerland zoeken samenwerking in energietransitie verscheen eerst op Beverwijk.

13de  Marco van Balen toernooi bij RKVV DEM in Beverwijk

Op de velden van RKVV DEM in Beverwijk wordt op zaterdag 20 april de 13de Het bericht 13de  Marco van Balen toernooi bij RKVV DEM in Beverwijk verscheen eerst op…