Vrachtwagen gekanteld naast rijbaan in Voorthuizen

VOORTHUIZEN – Zaterdagmiddag 20 april rond 13.50 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan Het bericht Vrachtwagen gekanteld naast rijbaan in Voorthuizen verscheen eerst op Barneveld.

Motorrijder zwaargewond na aanrijding in Barneveld

BARNEVELD – Vrijdagmiddag 19 april rond 14.15 uur is een motorrijder zwaargewond geraakt na een Het bericht Motorrijder zwaargewond na aanrijding in Barneveld verscheen eerst op Barneveld.

Bestuurder bekneld bij eenzijdig ongeval in Lunteren

In de nacht van vrijdag op zaterdag 20 april rond 01.35 uur heeft er een Het bericht Bestuurder bekneld bij eenzijdig ongeval in Lunteren verscheen eerst op Barneveld.

Auto raakt van snelweg op de A30 bij Lunteren en beland in een sloot

Op vrijdagavond 19 april rond 18.55 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A30 Het bericht Auto raakt van snelweg op de A30 bij Lunteren en beland in een…

Niemand mag het weten

Voor hem ligt een open geslagen krant. Met de pen die hij in zijn hand Het bericht Niemand mag het weten verscheen eerst op Barneveld.

VVD stelt schriftelijke vragen aangaande de rapportage van GGD inzake de vaccinatiegraad in Barneveld.

De VVD is blij met de rapportage, maar minder verheugd over de lage vaccinatiegraad binnen Het bericht VVD stelt schriftelijke vragen aangaande de rapportage van GGD inzake de vaccinatiegraad in…

Naam nieuwe publieksgebouw De Hoge Veluwe bekend

In Het Nationale Park De Hoge Veluwe hebben gebouwen doorgaans een naam, vaak met een Het bericht Naam nieuwe publieksgebouw De Hoge Veluwe bekend verscheen eerst op Barneveld.

Controle hondenbelasting

Vanaf 23 april bezoek controleurs Vanaf dinsdag 23 april 2019 start de gemeente Barneveld de Het bericht Controle hondenbelasting verscheen eerst op Barneveld.

Auto beland op zijn dak na botsing met boom in Lunteren

Donderdagavond 18 april rond 22.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Lage Veldweg in Het bericht Auto beland op zijn dak na botsing met boom in Lunteren verscheen eerst…

Omgevingsvisie en bestemmingsplan voor Barneveld-Centrum

De gemeente Barneveld stelt, samen met bewoners en ondernemers van het centrum van Barneveld, een Het bericht Omgevingsvisie en bestemmingsplan voor Barneveld-Centrum verscheen eerst op Barneveld.