Rozet gecertificeerd voor landelijke kwaliteitsnorm bibliotheken

Rozet ontving op 19 maart een officieel kwaliteitscertificaat van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal Het bericht Rozet gecertificeerd voor landelijke kwaliteitsnorm bibliotheken verscheen eerst op Arnhem.

IGNITE Award zoekt startende sociaal ondernemers in Oost-Nederland

De IGNITE Award wil regionaal sociaal ondernemerschap stimuleren. Deze prijs daagt ondernemers uit om met Het bericht IGNITE Award zoekt startende sociaal ondernemers in Oost-Nederland verscheen eerst op Arnhem.

Leerpark Presikhaaf start met praktijkonderwijs-vmbo klas

De Praktijkschool van Leerpark Presikhaaf start het komende jaar met een PRO-VMBO klas. Daarin kunnen Het bericht Leerpark Presikhaaf start met praktijkonderwijs-vmbo klas verscheen eerst op Arnhem.

UPS kiest Arnhemse Marlon Molenaar als ‘Secretaresse van het jaar’

Marlon Molenaar uit Arnhem ontving op 18 april de titel ‘Secretaresse van het Jaar’ van Het bericht UPS kiest Arnhemse Marlon Molenaar als ‘Secretaresse van het jaar’ verscheen eerst op…

Türkiyem moskee Presikhaaf organiseert Koningsdagbraderie

Voor de tweede keer op rij organiseert Türkiyem moskee in Presikhaaf een braderie in het Het bericht Türkiyem moskee Presikhaaf organiseert Koningsdagbraderie verscheen eerst op Arnhem.

Thomas a Kempis krijgt Gouden Schaal voor Gezonde Schoolkantine

Het Thomas a Kempis aan de Thomas a Kempislaan ontving op 16 april de Gouden Het bericht Thomas a Kempis krijgt Gouden Schaal voor Gezonde Schoolkantine verscheen eerst op Arnhem.

Broek in de Pan nadert slot tournee vol lekker eten en verhalen

De rijdende keuken Broek in de Pan is bijna aan het einde van haar tournee Het bericht Broek in de Pan nadert slot tournee vol lekker eten en verhalen verscheen…

Nieuwe regels vakantieverhuur via Airbnb

Verhuurt u uw woning (of een deel daarvan) of bent u van plan uw woning Het bericht Nieuwe regels vakantieverhuur via Airbnb verscheen eerst op Arnhem.

Wijziging afval- en papier ophaal in verband met Pasen

in verband met de komende Paasdagen veranderen voor een aantal wijken de afvalophaaldata. Check de Het bericht Wijziging afval- en papier ophaal in verband met Pasen verscheen eerst op Arnhem.

Zorgen bij Vitens over watergebruik in de zomer

Drinkwaterbedrijf Vitens waarschuwt met een publiekscampagne voor het verder stijgen van het drinkwatergebruik. Waterschappen in Het bericht Zorgen bij Vitens over watergebruik in de zomer verscheen eerst op Arnhem.